Sim only abonnement met internet voor iPhone
donderdag, 21 april 2016 09:34
Sim only abonnement met internetiPhone.nl is een succesvolle iPhone nieuws en vergelijkingswebsite die al jaren vóór de introductie van de eerste iPhone (2007) online was. Het doel van iPhone.nl is om alle lezers te voorzien van praktische, nuttige en leuke informatie over Apple devices, onder andere over alle iPhone toestellen van de nieuwste en eerdere generaties.

Sim only abonnement met internet vergelijken

Daarnaast biedt iPhone.nl diverse vergelijkingstools aan om te helpen bij het maken van een keuze voor een iPhone met of zonder sim only abonnement. Je kunt bij iPhone.nl dan ook iPhone abonnementen vergelijken met toestel, maar ook Sim Only abonnementen vergelijken (zonder toestel).

iPhone.nl probeert steeds de eerste te zijn met geruchten, tips en nieuws over bijvoorbeeld de nieuwe iPhone die uit gaat komen of net uit is gekomen. Maar ook de iPad, de Apple Watch, iMac en MacBook zijn onderwerpen waar zij graag over schrijven. Elke week probeert de website daarnaast interessante apps uit en worden daar korte reviews over geschreven.

Belbundel Databundel Prijs per maand
100 min/sms 1 GB € 9,-
600 min/sms 1 GB € 11,-
Onbeperkt min/sms 1,5 GB € 14,-

Sim only abonnement met internet voor een iPhone

In het bovenstaande overzicht is een vergelijking te zien van een aantal sim only abonnementen met internet die de telecom providers aanbieden. Deze sim only abonnementen kun je combineren met een iPhone. Dit zijn de goedkoopste sim only abonnementen met internet, op basis van een gemiddeld verbruik van minimaal 300 minuten en/of sms'jes en een databundel van 1 GB.