Sim only abonnement met internet en onbeperkt bellen
dinsdag, 11 november 2014 08:00

Sim only abonnement met internet en onbeperkt bellenEen sim only abonnement met internet en onbeperkt bellen is zeer voordelig. Vaak hebben sim only abonnement aanbieders leuke acties.

Goedkoopste sim only abonnement met internet en onbeperkt bellen

Kiezen voor het goedkoopste sim only abonnement met internet en onbeperkt bellen heeft veel voordelen. Wanneer men graag communiceert door te bellen is het raadzaam om onbeperkt bellen bij een sim only abonnement met internet te nemen. Zo kan men zorgeloos elke maand blijven bellen zonder extra kosten. Daarbij is mobiel internet zeer voordelig om mee te communiceren via WhatsApp.

Een aantal providers bieden een goedkoop sim only abonnementen met internet en onbeperkt bellen aan. Hieronder is een overzicht daarvan.

Datalimiet Bellen en smsen Maandprijs
Tele2 500 MB Onbeperkt € 19,-
Ben 500 MB Onbeperkt € 20,-
Simpel 500 MB Onbeperkt € 22,-
T-Mobile 500 MB Onbeperkt € 26,-
Youfone 500 MB Onbeperkt € 27,-
KPN 1000 MB Onbeperkt € 27,50
Vodafone 2000 MB Onbeperkt € 33,-

Tele 2 heeft het goedkoopste sim only abonnement met internet en onbeperkt bellen. Bij een sim only abonnement krijgt men 500 MB data en onbeperkt bellen voor slechts € 19,- per maand. Vodafone en KPN bieden het duurste sim only abonnement met internet en onbeperkt bellen aan. Daar waar andere providers een sim only abonnement aanbieden met een kleine databundel en onbeperkt bellen, bieden Vodafone en KPN pas vanaf een grotere databundel onbeperkt bellen aan.

Het beste sim only abonnement met internet en onbeperkt bellen

Het is raadzaam om het beste sim only abonnement met internet en onbeperkt bellen aan te schaffen. Het beste sim only abonnement heeft een databundel van 2000 MB. Men gaat namelijk steeds sneller door de databundel heen. Dit komt doordat mobiel internet steeds sneller wordt. Voorkomen dat voor het einde van de maand de databundel op is kan onvoorziene kosten voorkomen. Hieronder is een overzicht van de drie providers die het beste sim only abonnement met internet en onbeperkt bellen aanschaffen.

Datalimiet Bellen en smsen Maandprijs
T-Mobile 2000 MB Onbeperkt € 31,-
KPN 2000 MB Onbeperkt € 32,50
Vodafone 2000 MB Onbeperkt € 33,-

T-Mobile heeft het beste sim only abonnement met internet en onbeperkt bellen. Dit komt doordat zij het goedkoopst zijn in vergelijking met Vodafone en KPN. Echter krijgt men bij Vodafone wel een half jaar gratis Netflix. Voor de film liefhebbers is dit het beste sim only abonnement.