Sim only abonnement met onbeperkt internet
woensdag, 25 juni 2014 11:32

Youfone goedkoopste sim only abonnement met internetSim only abonnementen zijn voordeliger dan telefoon abonnementen. Youfone heeft het goedkoopste sim only abonnement met internet

Sim only met internet

In 2014 zijn telefoon abonnementen met internet minder goedkoop geworden. Dit komt omdat het data verbruik van de gemiddelde telefoongebruiker steeds hoger wordt. Het gemiddelde internetverbruik op de mobiele telefoon is in 2014 ongeveer 500 MB. Dit internetverbruik zal alleen maar stijgen na 2014. Om zeker te zijn van een goedkoop telefoon abonnement kan er nu een sim only abonnement met onbeperkt internet worden afgesloten.

Sim only abonnementen met onbeperkt internet

De term onbeperkt internet heeft betrekking op de hoeveelheid internet in de internetbundel. Bij de meeste telefoonproviders moet een beperkte databundel genomen worden. Als er meer verbruikt wordt dan het vooraf betaalde bedrag worden extra kosten gerekend. De gebruikte MB's buiten de databundel zijn niet goedkoop. Gemiddeld wordt 30 cent gerekend per MB buiten de databundel. Als 200 MB wordt verbruikt buiten de databundel zal 60 euro boven op de normale telefoonrekening komen. Om hierop in te spelen bestaan telefoonproviders met een internet bundel die onbeperkt is. Bij deze providers wordt betaald voor de snelheid van het internet. Als meer wordt verbruikt dan een bepaalde limiet zal de downloadsnelheid worden gereduceerd naar 64 kb/s. De snelheid wordt verlaagd maar er worden geen extra kosten gerekend bij meer verbruik. Dit heet onbeperkt internet.

Het beste sim only abonnement met onbeperkt internet

De providers die onbeperkt internet leveren zijn: T-mobile, Hi, KPN en Vodafone. Echter kan er maar één provider zijn die het beste sim only abonnement met onbeperkt internet verkoopt. KPN is de beste sim only provider met onbeperkt internet. Deze provider biedt sim only abonnementen met onbeperkt internet aan tegen een lage prijs. Je kunt bij KPN al een sim only abonnement met onbeperkt internet nemen voor € 15,- per maand.

> Meer informatie over de goedkoopste sim only abonnementen