Top 3 goedkoopste sim only abonnementen zonder internet
woensdag, 07 mei 2014 00:00

Tegenwoordig gebruikt iedere telefoon internet en daarom zit het ook standaard in een bundel. Niet iedereen wil een sim only abonnement met internet. Waarom zou er betaald moeten worden voor iets dat niet gebruikt wordt? Daarom hebben wij de goedkoopste sim only abonnementen zonder internet.

De gemiddelde beller

De gemiddelde beller is iemand die regelmatig belt en dus veel profiteert van een goedkoop sim only abonnement. Een regelmatige beller belt ongeveer 7 minuten per dag. Dit sim only abonnement zonder internet kan bijvoorbeeld ook voor de huis telefoon worden gebruikt.

De sim only abonnement providers

In deze top 3 vergelijken wij de sim only abonnementen zonder internet van: Simpel, Telfort, Ben, Simyo, Tele2, T-Mobile en Vodafone. Wij vergelijken de goedkoopste sim only abonnementen met de criteria voor  250 minuten per maand. Dit is dus een vergelijking van de goedkoopste sim only abonnementen zonder internet voor de kleine beller.

De goedkoopste sim only abonnementen zonder internet

PlaatsProviderMin/SMSMaandprijsMin per euro
1 Youfone 250 € 4,- 62,5
2 Simpel 250 € 5,- 50
3 Ben 100 € 2,99 33

Youfone is duidelijk het goedkoopste sim only abonnement zonder internet. Met het abonnement van 250 min/sm zonder databundel heeft u 62,5 minuten per euro. Simpel is tweede met 5 euro per maand en 50 minuten per euro. Ben is derde geworden, met 33 minuten per euro is Ben 50% minder voordelig dan het sim only abonnement zonder internet van Youfone.

> Hier vindt u de voordeligste sim only abonnementen met internet