Beste sim only abonnement met internet
dinsdag, 15 april 2014 14:55

beste sim only abonnement met internetTegenwoordig gebruikt bijna iedereen internet op zijn telefoon. De hoeveelheid data die men verbruikt kan vaak verschillen, dat ligt eraan waar de telefoon voor gebruikt wordt. Wij hebben een onderzoek gedaan naar de beste sim only abonnementen met veel en weinig internet verbruik en daar een top drie van gemaakt.

Beste sim only abonnementen bij veel internetverbruik

Een telefoon heeft een hoog internet verbruik als hij wordt gebruikt voor het bekijken van filmpjes, het versturen van emails en vaak onderweg gebruikt wordt. Het is dan handig om te kiezen voor een sim only abonnement met een grotere internetbundel van 1000 Mb. De voordeligste keuzes op dit gebied zijn van Tele2 en Ben met 16 euro per maand. Tele2 vraagt alleen geen aansluitingskosten dus dit is daarom het beste sim only abonnement met internet om te kiezen. Simyo is ook erg voordelig met 17 euro per maand. Het voordeel bij dit abonnement is dat het maandelijks te wijzigen of op te zeggen is. Dat maakt dit sim only abonnement de beste keus voor mensen die niet zeker zijn over hun internet verbruik.

Beste sim only abonnementen bij weinig internetverbruik

Een grote internetbundel is niet altijd nodig. Bijvoorbeeld als een telefoon alleen gebruikt wordt om af en toe een berichtje via internet te sturen of als men meestal gebruik kan maken van wifi. Een sim only abonnement met een internetbundel van 200 Mb is dan voldoende. Met minder dan 11 euro per maand zijn Ben en Simpel goed betaalbaar in deze categorie. Maar het beste sim only abonnement met internet is die van Youfone met maar 9 euro per maand.

>Beste sim only abonnementen met internet