Sim only abonnement met internet
dinsdag, 18 maart 2014 01:10

Het is crisis. Dit is ook te merken in de telecomwereld. Steeds meer consumenten doen nog wat langer met hun huidige smartphone. Een nieuwe is veel te duur en de oude doet het nog prima. Sterker nog, de oude smartphones verschillen niet eens zoveel van de nieuwe smartphones. Daarom stappen nu steeds meer mensen over naar een sim only abonnement met internet.

Waarom sim only abonnement met internet?

Het is wachten op een nieuwe innovatie. Het enige wat een nieuwe smartphone meer heeft dan een oude is wat betere specificaties. De camera heeft meer megapixels, wat overigens niet inhoud dat de nieuwe ook betere foto's maakt. Het aantal megapixels zegt namelijk niet zo veel over de kwaliteit. Het beeldscherm is iets scherper. De Full-HD beeldschermen op de nieuwste smartphones zijn de trend. Maar op een beeldscherm van ongeveer 5 inch (zo groot als een volwassen hand) moet je goed kijken of je het verschil ziet tussen scherp en heel erg scherp.De nieuwe trend is dat consumenten nog wat langer doen met hun oude smartphone. Behalve de gevoeligheid van het beeldscherm, laat hem vallen en je hebt een barst, zijn de smartphones redelijk robuust. Doordat de binnenkant van de smartphones voornamelijk bestaan uit chips zal er niet zo snel iets kapot gaan. Defecte batterijen zijn goed te vervangen al moet je dan wel even breken of schroeven.

Wat is de beste optie?

De beste optie ligt aan welke mobiel je op dit moment hebt. Heb jij een goede high end mobiel maar is die al wel een jaar oud? dan is het verstandig om gewoon een sim only met internet abonnement te nemen. Zelfs als heb je een mobiel van een paar jaar oud maar jij kan er nog steeds mee doen wat je wilt, is het verstandig om gewoon een sim only met internet abonnement te nemen. Dit bespaard je een hoop geld.

>sim only abonnement met internet.