Goedkoopste sim only abonnementen met internet vergelijken
dinsdag, 12 november 2013 18:43

Goedkoopste sim only abonnementen met internetBij het zoeken van goedkope sim only abonnementen met internet komt er soms een hoop kijken. Je moet namelijk niet alleen kijken naar de maandelijkse kosten, maar je moet in je beslissing onder andere ook de aansluitkosten meenemen. Wij zijn op zoek gegaan naar de goedkoopste sim only abonnementen met internet en hebben er een mooi lijstje van gemaakt. We hebben twee categorieën gemaakt, één met normaal mobiel gebruik, en één met veel mobiel gebruik. Aan alle Sim only abonnementen hebben we ook nog een eis gesteld, er moet namelijk internet bij zitten, en het liefst veel internet.

Sim only abonnement met normaal internet

Wij hebben bij normaal mobiel gebruik als eis gesteld dat je minimaal 200 minuten/sms'jes per maand krijgt. Hierbij moet ook nog 500 MB internet verstookt kunnen worden. Het goedkoopste sim only abonnement met internet in deze categorie is die van Youfone het goedkoopste. Voor 12 euro per maand krijg je 250 belminuten en 500 MB internet. Simyo en Ben zitten hier vlak achter met respectievelijk 13 euro en 13,48 euro. Echter ligt het aantal belminuten bij Simyo wel wat lager met 200 minuten en bij Ben 250 minuten. Het aantal MB's ligt bij beide ook op 500 MB per maand. Bij normaal mobiel gebruik moet je dus bij Youfone zijn voor het goedkoopste sim only abonnement met internet.

Sim only abonnement met veel internet

Voor de mensen die toch een stapje verder gaan in het gebruiken van hun mobiele telefoon maar toch het goedkoopste sim only abonnement willen, vergelijken wij ook een aantal sim only abonnementen met internet. Bij deze vergelijking stellen wij een minimum van 450 minuten en 1500 MB. Wanneer je een groot gebruiker bent van je mobiel ben je voor het goedkoopste sim only abonnement met internet bij Ben aan het juiste adres. Met 500 minuten en 1500 MB per maand voldoet het abonnement van Ben prima aan de eisen en hoef je maar 25,98 euro te betalen. Simyo volgt kort daarop met 26,50 euro, voor wederom 500 minuten en 1500 MB. Bij deze categorie is Youfone een beetje een buitenbeentje vanwege hun onbeperkt internet optie. Inclusief 450 belminuten betaal je slecht 27 euro per maand.

Conclusie goedkoopste sim only abonnement met internet

Wanneer je een normale hoeveelheid belt en internet met je mobiel zit je zonder twijfel bij Youphone het best. Zij zijn met 12 euro het goedkoopste. Wanneer je veel internet en belt, ben je bij Ben het goedkoopste uit. Echter, ben je bang om toch over de 1500 MB, die Ben aanbiedt, heen te gaan, is het misschien toch verstandig om voor Youphone te gaan. Want voor een euro extra zul je nooit meer betalen voor je internet omdat je toevallig net iets te veel hebt verbruikt. Dus Ben heeft wel het goedkoopste sim only abonnement met internet voor de groot gebruikers onder ons maar deze titel kan Youphone meteen afpakken wanneer je over je internet bundel heen gaat.

>Goedkoopste sim only