Vodafone introduceert nieuwe sim only abonnementen met internet
maandag, 25 februari 2013 12:52

Vodafone heeft aangekondigd een nieuwe vorm van sim only abonnementen met internet te gaan verkopen. De nieuwe sim only abonnementen met internet zullen verkocht worden onder de naam 'Red', vernoemd naar de kleur van het logo van Vodafone. De sim only abonnementen kunnen voor € 5,- met een extra simkaart geleverd worden voor in een tablet of tweede telefoon. Zo maken beide apparaten gebruik van hetzelfde abonnement. Als je deze extra simkaart aanschaft krijg je 200MB meer datalimiet.

Geruchten omtrent de nieuwe Vodafone abonnementen spreken over het toevoegen van een mobiele telefoon aan de nieuwe sim only abonnementen met internet van Vodafone. Dit zou de Red abonnementen geen sim only abonnementen maken maar telefoonabonnementen met telefoon. Het kleinste Red sim only abonnement, Red Essentials, bevat 400 belminuten, onbeperkt smsen en 500 MB datalimiet voor € 44,- per maand. De andere twee Red sim only abonnementen met internet zijn inclusief onbeperkt bellen en smsen, hebben een databundel van 1 GB  en 4 GB en kosten € 49,- en € 55,- per maand. De verwachting is dat de nieuwe sim only abonnementen duurder zijn dan andere sim only abonnementen. De nieuwe sim only abonnementen met internet zullen voorzien zijn van zeer snel internet tot 42 Mbit/s.

Op 4 maart 2013 worden de Red abonnementen door Vodafone geïntroduceerd. Vanaf 4 maart 2013 kun je de Red sim only abonnementen met internet vergelijken met andere sim only abonnementen met internet.

> Vergelijk sim only abonnementen met internet