24 maanden sim only abonnementen van Ben
donderdag, 23 augustus 2012 15:01

Ben biedt nu ook sim only abonnementen aan met een looptijd van 24 maanden. Voorheen boodt Ben alleen maandelijks opzegbare sim only abonnementen aan. Het voordeel van de sim only abonnementen met een looptijd van 24 maanden is dat deze voordeliger zijn. Het is aan jou om te bepalen of je een maandelijks opzegbaar abonnement of een 2-jarig abonnement wilt.

Verschil in sim only abonnementen

Ben zuinig en ben soms zijn bij een looptijd van 24 maanden € 0,50 per maand goedkoper dan bij een maandelijks zegbaar abonnement. Ben regelmatig en ben vaak zijn bij een looptijd van 24 maanden € 1,- per maand goedkoper bij een maandelijks opzegbaar abonnement. Ben sms altijd is bij een looptijd van 24 maanden € 1,- per maand goedkoper dan bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben internet zuinig en ben internet soms zijn bij een looptijd van 24 maanden € 1,- per maand goedkoper dan bij een maandelijks zegbaar abonnement. Ben internet regelmatig en ben internet vaak zijn bij een looptijd van 24 maanden € 3,- per maand goedkoper bij een maandelijks opzegbaar abonnement. Het verschil in de prijs is vooral te zien in de sim only abonnementen met internet.