Sim only na telefoon abonnement met telefoon
maandag, 09 juli 2012 12:16

Als je telefoon abonnement afgelopen is, neem je dan een nieuwe telefoon of sluit je een sim only abonnement met internet af? Deze vraag stellen mensen zichzelf aan het einde van het contract van hun telefoon abonnement.

Veel telefoons zijn nog niet versleten op het moment dat het contract afgelopen is. Het is op dat moment zonde om het telefoon abonnement door te laten lopen omdat dit veel duurder is dan het afsluiten van een sim only abonnement met internet. Het gaat erom wat je doet nadat je het contract dat je bij je telefoon had genomen hebt opgezegd. Neem je een nieuwe telefoon of neem je een sim only abonnement met internet?

De keuze hang er vaak van af of de nieuwe telefoon die je wilt al beschikbaar is. Het kan zijn dat u al tijden wacht op een nieuwe telefoon en deze direct aanschaft met een nieuw telefoon abonnement zodra het telefoon abonnement afgelopen is.

Een goedkopere optie is om je telefoon aan te houden en hier een sim only abonnement met internet bij af te sluiten sluiten. Dit is al snel € 30,- per maand goedkoper dan het aanhouden van het telefoonabonnement aan het einde van het contract.

Ons advies is om het telefoon abonnement aan het einde van het contract te beëindigen en een sim only abonnement met internet af te sluiten of een nieuw telefoon abonnement met een nieuwe telefoon te bestellen.

Ga naar:
> Sim only abonnementen met internet vergelijken
> Telefoonabonnementen met telefoon vergelijken