Nieuwe provider van sim only abonnementen met internet: Ziggo!
vrijdag, 20 september 2013 12:14

Op 16 september 2013 is Ziggo gestart met het leveren van sim only abonnementen met internet. Ziggo heeft de ambitie om de goedkoopste sim only provider voor bestaande Ziggo klanten te zijn. Ziggo heeft twee sim only abonnementen met internet voor particuliere consumenten en twee sim only abonnementen met internet voor de zakelijke klant.

Korting voor de bestaande internet klant van Ziggo

Ziggo richt zich met de goedkopere abonnemeten op de bestaande klanten van Ziggo die al een internet abonnement hebben afgesloten. Zij krijgen namelijk een korting van €10,-  op het sim only abonnement. Klanten die geen internet abonnement hebben, krijgen deze korting van €10 niet verrekend in de prijs van het sim only abonnement.

Nederlanders die nog geen klant van Ziggo zijn, kunnen ook een sim only abonnement met internet afsluiten. Deze Nederlanders betalen €10 meer.

De nieuwe sim only abonnementen van Ziggo

Abonnement Bundel Prijs voor klanten Prijs voor niet-klanten
Mobiel Heel Veel

Belminuten / sms:

300

Datalimiet:

1000 MB

Internetsnelheid:

14,4 Mbit/s

€ 15,-
per maand
€ 25,-
per maand
Mobiel Héééél Veel

Belminuten / sms:

600

Datalimiet:

2000 MB

Internetsnelheid:

14,4 Mbit/s

€ 30,-
per maand
€ 40,-
per maand

Voordelen van sim only abonnementen met internet bij Ziggo

Er zitten een aantal voordelen aan het sim only abonnement met internet van Ziggo:

De klant kan bijvoorbeeld onbeperkt gebruik maken van 1 miljoen Wifispots van Ziggo in heel Nederland. Nog een groot voordeel aan het sim only abonnement is dat het abonnement maandelijks opzegbaar is en de klant het abonnement maandelijks kan aanpassen.

Andere voordelen zijn:

- Blijvende korting voor zakelijke klanten

- Gesprekken hebben geen starttarief en worden afgerekend per seconde

- Bij verbruik van 80% en 100% van de bundel ontvangt de klant een sms

Worden sim only abonnementen met internet goedkoper?

Tussen alle providers van sim only abonnementen met internet springt Ziggo er niet uit als de goedkoopste, zelfs niet voor de bestaande klanten van Ziggo. Echter, de voordelen die bij een sim only abonnement bij Ziggo komen kijken, maken het zeker een interessante aanbieding. Ziggo is dus wellicht niet de goedkoopste, maar absoluut interessant om te overwegen! HIerdoor zullen sim only abonnementen met internet na 2013 waarschijnlijk goedkoper worden.

>Vergelijk sim only abonnementen met internet